Bakermester og pizzaekspert

Thomas Stensrud

Thomas Stensrud er utdannet baker- og konditormester, men det er baking som er hans store lidenskap.

Alt handler om å bruke gode råvarer, i tillegg til en stor porsjon kjærlighet og lidenskap til produkter man til enhver tid jobber med. Dette er min erfaring etter 14 år i bakerbransjen og 19 år som ansvarlig for bunner, deiger og delansvarlig for menyen i Peppes Pizza.

Et godt produkt er for meg ikke bare gode smaker, men må også se «amazing» ut. Når bunn, saus, ost og topping harmonerer, vil du garantert se et stort smil hos meg av ren lykke.

Thomas-stensrud-pizzadeig

Da jeg fikk mulighet til å jobbe i Orkla, Norges beste produktutviklingsavdeling innen pizza, var det en enkel avgjørelse å takke ja. Å få bruke min bakgrunn fra restaurantbransjen som produktutvikler i Orkla er spennende og lærerikt.

Er det noe jeg vil føre videre, er det at man bruker god tid, gode råvarer, leker og har det gøy. For pizza er både tivoli og sirkus i ett, og ikke minst: Det smaker «amazing».