Enchiladas med chili con carne
Enchiladas er en meksikansk rett som passer perfekt på fredagsbuffeten. Retten består av fylte tortillas som dekkes med ost og gratineres i ovnen.

Tilberedningstid
Porsjoner
- 370 g TORO Chili con Carne gryte
- 1 kg NATURLI' Pulled Vego
- 10 stk TORO wrap tortillas
- 1 l vann
- 1 kg hermetiske tomater
- 400 g revet ost
- 1 bunt koriander
- 2 bunter vårløk
- 1 stk lime
- tabasco
- Stek NATURLI' Pulled Vego
- Bland grytebasisen med vann vann og hermetiske tomater. Kok under omrøring i 15 minutter. Vend inn Pulled Vego mot slutten av koketiden
- Fyll tortillalefser med gryten og legg de etter hverandre i en form. Dryss over revet ost
- Bak i ovnen på 200°C i 15 minutter
- Dander med finhakket vårløk og koriander. Server med limeskiver og tabasco