Stabburet Vegetar Stekt Burger med godt følge
Prøv saftige, grove burgere som er 100% plantebasert og forstekte. De er laget av proffe fagfolk, og er utviklet i Norge. De er supre å tilberede i convection-ovn. Topp burgeren med rødløk, gjerne syltet.
Tilberedningstid
Porsjoner
- 10 stk Stabburet Vegetar Stekt Burger
- 1 pk blandet salat
- 5 stk tomater
- 10 skiver Idun sylteagurker
- 2 dl Idun Burgerdressing, vegan
- 2 dl Idun Glace saus
- 10 stk hamburgerbrød
Syltet rødløk
- 6 stk rødløk
- 2 dl Idun eddik 7%
- 4 dl sukker
- 6 dl vann
- Start med syltet rødløk: Kutt rødløk i tynne skiver. Ha dem i en liten bakk som du har lokk til, da holder den seg lenge. Kok opp eddik, sukker og vann. Rør godt så sukkeret løser seg opp. Hell den varme laken over løken og la dette ligge å kose seg til burgerne er klare. Løken trenger minimum 30 min i laken før den er klar. La resten stå kaldt til neste burger eller taco servering, lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang.
- Forstekte burgere blir perfekt i convection-ovn, legges frosne på brett og tilberedes ved 200°C i ca. 10 min. Beregn litt kortere tid om produktene er tint.
- Varm hamburgerbrødene i ovn. Bre dressing over brødene, ha på salat og sylteagurk, burger og litt glace. På toppen legges tomat i skiver, syltet rødløk og hamburgerbrødet. Her må alle gape høyt og kose seg!