Tikka Buddha Bowl
Buddha Bowl er en trendy og næringsrik vegetarrett som gjerne bugner av fargerike grønnsaker. Her har vi laget en indisk-inspirert variant med TORO Tikka Masala.

Tilberedningstid
Porsjoner
- 540 g TORO Tikka Masala Gryte
- 3 l vann
- 1 l fløte
- 1,5 kg NATURLI' Chick Free
- TORO Langkornet middagsris
- Grønnsaksgarnityr som brokkoli, gulrot, paprika og vårløk
- 200 g peanøtter
- Stek NATURLI' Chick Free.
- Bland grytebasisen sammen med vann og fløte. Kok opp under omrøring i 10 minutter.
- Vend inn NATURLI' Chick Free mot slutten av koketiden.
- Rist peanøtter i en tørr panne eller på et brett i ovnen. Hakkes lett.
- Server med kokt ris, grønnsaksgarnityr og strø over ristede peanøtter.