Veggie julelefse med NATURLI' Formbar Farse

Julelefse med vegofarse og Idun Sennep

Tilberedningstid

Porsjoner

10

Julelefse

  • Stek NATURLI' Formbar Farse i stekepanne eller i en convection-ovn på 175°C, 20 % damp i 12-15 min. Rør etter 5 minutter for best resultat. Krydre med ingefær, persille, muskat, salt og pepper.
  • Smør sennep på lefsene og legg på stekt NATURLI' Formbar Farse, salat og syltet rødløk.
  • Rull sammen og skjær i ønskete biter. Perfekt til julebuffeten!

Notater

Syltet rødløk? Tips!

Kutt opp rødløk i skiver. Lag en blanding med 1 del rødvinseddik og 1 del sukker og kok opp. Hell over rødløken og la ligge noen timer, helst natten over. Kan brukes til omtrent alt!

Relatert produkter

Ingen produkter ble funnet som samsvarer med utvalget ditt.