Veggie julelefse med Stabburet Vegetar Farse
Tilberedningstid
Porsjoner
Julelefse
- 800 g Stabburet Vegetar Farse Formbar
- 2 ts Finhakket fersk ingefær
- 1 ss Tørket eller fersk persille
- 1/2 ts TORO Krydderiet Muskatnøtt malt
- 1,5 ts Salt
- 1 ts TORO Krydderiet Pepper sort malt
- 10 stk Julelefser
- 10 ts Idun grov Sennep
- 10 stk Salatblader
- 10 ss Syltet rødløk
- Stek Stabburet Vegetar Farse Formbar i stekepanne eller i en convection-ovn på 175°C, 20 % damp i 12-15 min. Rør etter 5 minutter for best resultat. Krydre med ingefær, persille, muskat, salt og pepper.
- Smør sennep på lefsene og legg på stekt farse, salat og syltet rødløk.
- Rull sammen og skjær i ønskete biter. Perfekt til julebuffeten!