Plantebasert kjøtterstatning

En fersk undersøkelse fra Kantar viser at 6 av 10 nordmenn ønsker å spise mindre kjøtt for å redusere sine klimagassutslipp.

Vi har en voksende portefølje av plantebaserte kjøtterstatningsprodukter, både fra NATURLI’ og Anamma. Alle produktene er 100% plantebaserte, og gjør det enkelt å lage en grønnere utgave av tradisjonelle retter. Du kan også slippe kreativiteten løs og lage nye spennende serveringer. Her finner du mer informasjon om produkter, proteinkilder og inspirasjon til en grønnere meny.

NATURLI' Burger 150g

–Kanskje verdens beste plantebaserte burger?

En tykk, grov og saftig burger med god struktur og et ordentlig bitt. Burgern har et rustikk hjemmelaget utseende.

Vi er stolte av at den er utviklet og produsert i Norge. Kortreist, fra fabrikken vår på Råbekken – rett utenfor Fredrikstad.

NATURLI’ Burger har lavt klimaavtrykk: under 0,5 Co2e per porsjon.

Se produkt

NATURLI’ Chick Free 4kg

–Et ertebasert alternativ til strimlet kylling.

Perfekt i salat, taco, pita, supper eller gryter. Kort sagt, der du før ville brukt kyllingbiter. Mulighetene er utallige.

Produktet er singelfryst som gjør det enkelt å ta opp akkurat så mye du trenger.

Steketips: Krydre med salt og pepper. Varm opp stekepannen til middel-høy varme (170-180°C ) med vegansk smør eller olje. Stek bitene i noen få minutter til de har en gylden overflate. Ønsker du ekstra smak, kan du steke bitene med hakket hvitløk og urter.
For flere tips, triks og serveringforslag se her.

Se produkt

PLANTEBASERTE PROTEINKILDER

Erter – Grønne perler

Erter er ikke bare smakfulle – de er også fulle av vitaminer, proteiner, fibre og antioksidanter. Grønne erter har et veldig høyt innhold av mettende proteiner og fibre, og så er de nesten kalorifrie. I tillegg inneholder erter flere sunne B-vitaminer, samt C-vitamin som er viktig for å styrke immunforsvaret.

I motsetning til de fleste andre vanlige proteinkilder (som myse, egg og soya) er erteproteinet fri for alle merkepliktige allergener.

Soya - Den allsidige bønnen

Soyabønnen stammer fra Asia, der den har blitt dyrket og brukt til matlaging gjennom årtusener. Med tiden har også resten av verden oppdaget bønnens gode egenskaper. Dyrkes nå soyabønner de fleste steder i verden.

Soya inneholder hele 36 g. protein pr. 100 g, noe som gjør den til en av de mest proteinrike matvarene i verden. 

Vi henter soyaprotein fra bønner som dyrkes i USA og Europa. Avlingene er ikke i regnskogsområder og vårt soyaprotein er selvfølgelig ikke genmodifisert (GMO). Dette sikres ved å ta prøver av hver levering. Les mer om soya her.

Det skal være enkelt å redusere kjøttinntaktet!

Anamma er en serie spennende  kjøtterstatningsprodukter. De tilberedes enkelt direkte fra frys og er lette å smaksette.

  • Anamma er et svensk merke med veganske produkter.
  • Anamma er den største produsenten av vegetarisk kjøtterstatning i Norden.
  • Anamma står for god vegansk mat som produseres med omtanke for deg, dyrene og miljøet.

 

Se produkter