Jegergryte med kålrabistappe

En klassisk og smakfull gryterett, servert med tradisjonelt tilbehør.
Jegergryte og kålrabistappe 1200x750

Tilberedningstid

Porsjoner

20

Jegergryte

Kålrabistappe

  • Stek ternet grytekjøtt.
  • Bland grytebasisen sammen med lettrømme og vann. Kok opp.
  • Tilsett grytekjøttet og la det koke under omrøring i 10 minutter. Tilsett brunosten mot slutten av koketiden.
  • Lag kålrabistappen. Kok opp vann og smør eller margarin. Rør inn pulveret og la det svelle i 1-2 minutter. Rør om før servering.
  • Fordel ferdig kålrabistappe utover en gastroform og topp med gryten. Slik kan retten enkelt kan porsjoneres direkte fra gastroform.

Notater

Server med tyttebærsyltetøy og dampede grønnsaker som gulrot, erter og brokkolini.

Relatert produkter

Ingen produkter ble funnet som samsvarer med utvalget ditt.