Tacofest

Ja, vi elsker taco! Server gjerne flere grønnsaker til om du har litt til overs. Mange ønsker revet gulost og noen har funnet sin veganske favoritt. Det går fint å servere noe plantebasert og f.eks. vanlig ost.

Tilberedningstid
Frossen vegofarse i convection: Tilberedes ved 160° C pluss 20 % damp i 12-15 min, varmes til du har en kjernetemperatur på 70 °C. Ellers kan vegofarsen stekes i panne med litt olje, ca 7 min.

Porsjoner
10

Ingredienser

Mangosalsa

  • 500 g mango i biter, frisk eller frossen
  • 2 dl Idun Sweet Chili
  • 3 stk Vårløk
  • 1 håndfull frisk koriander

Tilbehør

  • 400 g mais
  • 2 stk løk
  • 3 stk paprika
  • 1 stk agurk
  • 5 stk tomater
  • 4 stk avokado
  • 1 stk stor pose frisk blandet salat
  • 400 g revet gulost

Serveres med

Fremgangsmåte

Stek vegofarsen som angitt. Tilsett tacokrydder og bland det hele godt.

Mangosalsa: Finhakk eller kjør mango grovt i en food-prosessor. Bland inn sweet chili og vårløk i småbiter. Vend gjerne inn litt frisk koriander til slutt.

Hell av kraften på mais, skyll godt og la de renne av seg. Kutt paprika, kutt løk og agurk i strimler og biter, -tomater i halve skiver. Del avokadoene og fjern steinene. Løft ut kjøttet med en skje og kutt i skiver. Server salaten ved siden av. Varm tortillasene som angitt på pakken. Sett frem rømmedressing og tacosaus.

Server alt slik at hver og en kan lage sin egen tacowraps.