– TORO Kokken & Suppeekspert

Thierry Michel

Thierry er Orkla`s Franske alibi. Kokkeutdannet fra Frankrike med norsk mesterbrev. Mitt motto er at jeg lever ikke av maten, men jeg lever for maten. Jeg forelsket meg i Norge og valgte å bosette meg på en liten Vestlandsgård på slutten av åttitallet. Det beste med faget mitt er at ikke en dag er lik og man blir aldri utlært, det kommer alltid nye råvarer, matrender eller konserveringsmetoder som gjør at jeg må hele tiden være på søk etter nye retter eller måte å gjøre ting på.

Etter 20 år som kokk i både inn og utlandet ønsket jeg å være en del av industrien for å kunne være med på å forenkle den travle arbeidsdagen til minne kollegaer. Da jeg fikk muligheten til å være en del av Norges beste kjøkken kunne jeg rett og slett ikke si nei.

Jeg synes det er utrolig spennende å få lov til å ivareta noen av Norges største folkefavoritter, men også å være med og utvikle fremtidige generasjoner sine favoritt middager. Å få lov å komponere nye retter, utvikle nye smakskombinasjoner er noe av det som gjør jobben min så utrolig spennende. Jeg jobber i Orkla fordi jeg får lov til å være en del av Norges største og beste produktutviklingsavdeling.