Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Sursøt Wok
Sett farge på buffeten med denne deilige wokretten med sursøt saus og crunchy grønnsaker.
Tilberedningstid
Porsjoner
15
750
g
TORO Sweet & Sour gryte
3
l
vann
1,2
kg
Stabburet Grønnere kjøttboller
600
g
ris-/eggenudler
2
stk
brokkoli
3
stk
gul paprika
3
bunter
vårløk
2
ss
TORO Krydderiet Sesamfrø
Stek Stabburet Grønnere kjøttboller.
Bland grytebasisen og vann i en kasserolle. Kok opp under omrøring i 10 minutter. Tilsett kuttet brokkoli og paprika de siste 5 minuttene.
Vend inn Stabburet Grønnere kjøttboller.
Server med ferdigkokte nudler. Strø over sesamfrø, koriander og finhakket vårløk.
Dele