Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Vegetar Shepherd's pai
Shepherd’s pie er en engelsk formrett. Ofte er paien basert på rester hvor ingrediensene varierer. Det gjør den perfekt for å transformere gårsdagens rester til en helt ny rett.
Tilberedningstid
Porsjoner
25
650
g
TORO Stroganoffgryte Multibasis
3,15
kg
Stabburet Vegetar Farse
5
kg
Ferdig potetmos
2,5
l
Vann
2,5
l
Havredrikk
400
g
Revet plantebasert ost
Brødrester
Plantebasert smør
Ferske urter
Stek farsen i stekepanne eller i en convection-ovn på 175°C, 20 % damp i 12-15 min. Rør etter 5 minutter for best resultat.
Bland Toro Stroganoffgryte Multibasis sammen med væsken. Kok under omrøring i 10 minutter.
Skru av varmen og vend inn farsen.
Spre gryten utover i en gastroform. Topp deretter med potetmos.
Strø over plantebasert ost og revet brød vendt i smør. Topp gjerne gryten med ferske urter, som rosmarin eller timian, vendt i olje.
Bak i ovnen på 180°C i 30-40 minutter til potetlokket har fått en gyllenbrun farge.
Dele
Notater
Server med friske grønnsaker som aspargesbønner.