Go Back
+ servings

Wok`n roll med NATURLI' Chick Free

Naturli’ Chick Free, som er en god erstatter for kylling – er super i wok! I tillegg inneholder denne retten mange sprø grønnsaker og er skikkelig smakfull med sin asiatiske touch. Mangoen gir en nydelig sødme.
Chick Free i wok

Tilberedningstid

Porsjoner

10

Woksaus

Serveres med

  • Start med tint NATURLI' Chick free. Kutt paprika i spisser og -rødløk i båter. Finhakk chili. Rens sukkerertene. Kutt mango i terninger. Varm oljen godt. Stek Chick free raskt i varm wok eller panne med litt olje, dryss litt salt og pepper over. Hell bitene ut av pannen og legg dem til side. Varm olje igjen i pannen, tilsett paprika, ingefær, chili (uten frø og hinner) og sukkererter. Vend inn rødløk og mangobiter.
  • Woksaus: Rør sammen soyasaus, eplejuice, vann, grønnsaksbuljong, ingefær og sweet chilisaus. Bland NATURLI' Chick free med grønnsaker i pannen og hell sausen over. Kok raskt opp og jevn sausen med maisennamel, utørt i litt kaldt vann. Blir sausen litt for tykk, tilsett mer eplejuice.
  • Serveres med kokt ris og soyasaus til.