Go Back
+ servings

Grønnere kjøttboller med knallgod tomatsaus & tagliatelle

Aldeles nydelige små kjøttboller med smakfullt tilbehør. Raskt og enkelt å tilberede til mange.

Tilberedningstid

Porsjoner

10

Knallgod tomatsaus

Serveres med

  • Kjøttbollene tilberedes frosne i convection-ovn ved 170°C i ca. 15 min. Om de er tint, reduser tiden. Kjernetemperatur er 65°C. Skyll og del cherrytomater og bland dem med de varme kjøttbollene.
  • Knallgod tomatsaus: Tilbered tomatsaus som angitt på pakken, trekk til side. Hakk hvitløkbåtene og persille. Flå tomatene, fjern skinnet og hakk tomatkjøttet i små biter. Bland hvitløk og tomatconcassé i sausen og la det småkoke i noen minutter. Rør kun lett pga tomatbitene.
  • Kok pasta i rikelig vann (1 liter vann og 2 ts salt pr. 100 g tørr pasta). For lite vann under koking fører til sammenklebing. La vannet fosskoke, tilsett Tagliatelle Båndpasta og kok i 8 min. Sil av kokevannet (om ønskelig, skyll raskt med varmt vann). Tilsett litt smør eller olje og server.
  • Server kjøttbollene og tomatene på en seng med tagliatelle og tomatsaus. Riv parmesan på toppen og dryss friske urter over. Nyt et fantastisk måltid!