Grønnere kjøttboller med knallgod tomatsaus & tagliatelle
Aldeles nydelige små kjøttboller med smakfullt tilbehør. Raskt og enkelt å tilberede til mange.
Tilberedningstid
Porsjoner
- 1,2 kg Stabburet Grønnere Kjøttboller
- 100 g cherrytomter
Knallgod tomatsaus
- 1 liter TORO Pastasaus med tomat & urter
- 3 stk hvitløkbåter
- 1 stk liten bunt persille
- 3 stk tomater
Serveres med
- 10 p TORO Tagliatelle
- 50 g parmesan, revet
- Urtedryss, gjerne oregano og persille
- Kjøttbollene tilberedes frosne i convection-ovn ved 170°C i ca. 15 min. Om de er tint, reduser tiden. Kjernetemperatur er 65°C. Skyll og del cherrytomater og bland dem med de varme kjøttbollene.
- Knallgod tomatsaus: Tilbered tomatsaus som angitt på pakken, trekk til side. Hakk hvitløkbåtene og persille. Flå tomatene, fjern skinnet og hakk tomatkjøttet i små biter. Bland hvitløk og tomatconcassé i sausen og la det småkoke i noen minutter. Rør kun lett pga tomatbitene.
- Kok pasta i rikelig vann (1 liter vann og 2 ts salt pr. 100 g tørr pasta). For lite vann under koking fører til sammenklebing. La vannet fosskoke, tilsett Tagliatelle Båndpasta og kok i 8 min. Sil av kokevannet (om ønskelig, skyll raskt med varmt vann). Tilsett litt smør eller olje og server.
- Server kjøttbollene og tomatene på en seng med tagliatelle og tomatsaus. Riv parmesan på toppen og dryss friske urter over. Nyt et fantastisk måltid!