Go Back
+ servings

Veggie julelefse med NATURLI' Formbar Farse

Julelefse med vegofarse og Idun Sennep

Tilberedningstid

Porsjoner

10

Julelefse

  • Stek NATURLI' Formbar Farse i stekepanne eller i en convection-ovn på 175°C, 20 % damp i 12-15 min. Rør etter 5 minutter for best resultat. Krydre med ingefær, persille, muskat, salt og pepper.
  • Smør sennep på lefsene og legg på stekt NATURLI' Formbar Farse, salat og syltet rødløk.
  • Rull sammen og skjær i ønskete biter. Perfekt til julebuffeten!

Notater

Syltet rødløk? Tips!

Kutt opp rødløk i skiver. Lag en blanding med 1 del rødvinseddik og 1 del sukker og kok opp. Hell over rødløken og la ligge noen timer, helst natten over. Kan brukes til omtrent alt!