Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Enchiladas med chili sin carne
Enchiladas er en meksikansk rett som passer perfekt på fredagsbuffeten. Retten består av fylte tortillas som dekkes med plantebasert ost og gratineres i ovnen.
Tilberedningstid
Porsjoner
10
370
g
Toro Proffkjøkken Meksikansk Gryte
1
kg
Stabburet Pulled Vegetar
10
stk
TORO wrap tortillas
1
l
vann
1
kg
hermetiske tomater
400
g
revet ost
1
bunt
koriander
2
bunter
vårløk
1
stk
lime
tabasco
Stek pulled vegetar i en panne eller i en convection-ovn på 175°C i 12-15 min
Bland grytebasisen med vann vann og hermetiske tomater. Kok under omrøring i 15 minutter. Vend inn pulled mot slutten av koketiden
Fyll tortillalefser med gryten og legg de etter hverandre i en form. Dryss over plantebasert revet ost
Bak i ovnen på 200°C i 15 minutter
Dander med finhakket vårløk og koriander. Server med limeskiver og tabasco
Dele