Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Jegergryte med kålrabistappe
En klassisk og smakfull gryterett, servert med tradisjonelt tilbehør.
Tilberedningstid
Porsjoner
20
Jegergryte
500
g
TORO Jegergryte
2,5
kg
grytekjøtt (vilt eller storfe)
3
l
lettrømme
3
l
vann
6-8
skiver
brunost
Nora Tyttebærsyltetøy
Dampede grønnsaker som gulrot, edamamebønner og brokkolini
Kålrabistappe
340
g
TORO Kålrabistappe
2
l
vann
60
g
smør/margarin
Stek ternet grytekjøtt.
Bland grytebasisen sammen med lettrømme og vann. Kok opp.
Tilsett grytekjøttet og la det koke under omrøring i 10 minutter. Tilsett brunosten mot slutten av koketiden.
Lag kålrabistappen. Kok opp vann og smør eller margarin. Rør inn pulveret og la det svelle i 1-2 minutter. Rør om før servering.
Fordel ferdig kålrabistappe utover en gastroform og topp med gryten. Slik kan retten enkelt kan porsjoneres direkte fra gastroform.
Dele
Notater
Server med tyttebærsyltetøy og dampede grønnsaker som gulrot, erter og brokkolini.