stabburet-pai-banner

Lasagne, pai og ovnsretter

Stabburet og TORO tilbyr velsmakende ferdigretter som kun trenger oppvarming. I vårt sortiment finner du smaksfavoritter som lasagne, pai, vårrull og pastapanne. Ferdigrettene er laget for enkel drift og gjør det lett å servere mange på en gang som har gjort rettene populære i kantine og offentlig sektor. De fleste av storhusholdningproduktene kommer i aluminiumsformer som er 100% resirkulerbare.

vegetarlasagne-salat-og-pesto

Lasagne

I vårt sortiment finner du velsmakende lasagne fra Stabburet og TORO.

Stabburet tilbyr markedets mest solgte lasagne. En populær smaksfavoritt som setter smak og kvalitet i høysetet for å gi deg en varm og god lasagne. Stabburet tilbyr også en vegetarvariant. Begge varianter serveres i resirkulerbar aluminiumsform.

TORO Lasagne er ferdig oppkuttet i porsjonsstykker som gjør det lettere å porsjonere riktig mengde mat for redusert matsvinn. Ta enkelt ut og varm opp akkurat så mange porsjoner som du trenger. I TORO sitt sortiment finner du original-, vegetar- og tex-mex lasagne.

Stabburet Pai

Stabburet paier er smaksrike middagsfavoritter som kun trenger å varmes før servering. Vi har både porsjonspaier og større paier delt i seks stykker, perfekt for deg som skal servere mat til mange! Tips: våre paier er nydelige med salat som tilbehør!

pastapanne-kyllingTORO Ovnsretter

TORO sine ferdigretter er enkle å tilberede og servere. I TORO sitt sortiment finner du deilig pastapanne, vårrull med kjøtt- og grønnsaksfyll, samt en vårrull med kylling. Gode retter til enhver anledning som kun trenger oppvarming.

Se TORO sitt sortiment vårrull og pastapanne.