Matglede på menyen

Inspirasjon er gull verdt og nå har du kommet til rette nettstedet. Klikk deg inn på matglade filmer og gode oppskrifter, og få smakfulle ideer du kan servere til middag og lunsj. Velbekomme!

NATURLI’ Chick Free er digg i wrap & wok

Dette er et utmerket 100% plantebasert alternativ til kylling! De små fine bitene er singelfrosset og lett å bruke til det meste. Se filmen og få gode oppskrifter, tips og triks på hvordan du enkelt kan servere knallgode retter med de erteprotein baserte bitene. Velbekomme!

MicrosoftTeams-image-8-1200x750
MicrosoftTeams-image-9-1200x750

Med Anamma vegofarse på tacofest

Med vegofarse får du lett til en tipptopp tacomiddag. Stek den plantebaserte farsen akkurat som du ville stekt kjøttdeig og bland i tacokrydder. La filmen inspirere deg med herlig tilbehør, f. eks mangosalsa og masse annet godt. Dette ble knasende godt, anbefales!

Lag fantastisk mat med plantebaserte farser fra Anamma og NATURLI'

Begge varianter er 100 % plantebasert, en med soya og en erteproteinbasert. Du kan bruke dem akkurat som en kjøttdeigvariant. Krydre farsen og form den til boller eller kanskje kebab? Her kan du lett trylle frem de lekreste retter. Se filmen og la deg inspirere! Dette er både gøy og godt, forandring fryder.

anammaformbarveggofarsepastarett-1

Flere videoer

hakkebøff-bilde
Naturli-forstekt-bilde