Orkla Foods Out of Home

– En innovativ merkevareorganisasjon

Orkla Foods er en av Norges største merkevareleverandører i storhusholdningsmarkedet – en innovativ aktør med lange tradisjoner for matproduksjon. Med tyngde i alle ledd kan vi tilby din bedrift produkter og service av høy kvalitet.

En av bransjens beste

Vi har merkevarene forbruker kjenner igjen fra sitt eget kjøkken, i tilpassede størrelser og løsninger når man ikke spiser hjemme. I tillegg har vi en rekke egne produkter og konsepter til profesjonelle kjøkken. Kunnskap om forbrukerbehov og utsalgsstedenes driftssituasjon, sammen med et dedikert fokus på å skape markedsvekst, ligger til grunn for vår konsept- og produktutvikling.

I tillegg gjør en unik kombinasjon av mennesker, kompetanse og systemer Orkla Foods kundeoppfølgingsapparat, til ett av de beste i bransjen.

Visste du for eksempel at flere av våre selgere er tidligere kokker?

P1022223_1-720x450

Kompetanse i alle ledd

Bak all nyskapning står en gjeng som vil noe. I Orkla Foods har vi et stort og bredt kompetansemiljø. Bli kjent med noen av de dyktige personene bak produktene våre.

Menneskene bak produktene


Marius NivaFreddy Holt

Freddy Holt

Vi tar gjerne en prat

Våre lokale distriktsansvarlige har solid erfaring og kompetanse. Mange har selv erfaring fra kokkeyrket og alle vet hva som kreves for å sikre god og lønnsom drift på ditt serveringssted, skape vekst og gode matopplevelser!

Ta kontakt