Sammen kan vi utvikle fremtidens matopplevelser

Gjennom Next is Now, utforsker vi tre hovedretninger som forteller oss hvordan fremtidens matvaner vil se ut. Vi ønsker sammen med våre kunder å utvikle konsepter og løsninger som er inspirert av – og som leverer på disse tre: Flex, Klimasmart og Helse. Vi lover at det smaker godt – og leverer på forventningene til smakfull mat – som er god for både dine gjester og planeten vår.


FLEX, HELSE OG KLIMASMART FOR EN GRØNNERE FREMTID

«Vi står hver dag på for å lage mat som ikke bare smaker godt, men som også er laget med omtanke for mennesker, dyr og miljø – slik at du kan gi dine gjester den beste matopplevelsen.» 
God mat som gjør godt

Et balansert kosthold med fokus på helse og sunnhet blir stadig viktigere. Samtidig skal det være morsomt å spise sunt, vi arbeider kontinuerlig med større mangfold og flere smakfulle produkter.

ooh-helse

6 av 10 ønsker å spise mindre kjøtt

Som forbrukere ønsker vi oss en grønnere meny for helsens del,  for klimaet og for dyrene. Kjøttforbruket er på vei ned, og et balansert kosthold er fremtidens gylne middelvei. Det betyr at: Kjøtt ikke lengre er hovedingrediensen i måltidet, vi bytter gjerne ut noen kjøttmåltider i uken, men ikke alle – med både mer grønnsaker og kjøtterstatninger.
Vi hjelper deg med klimasmarte menyer!

Det er et økende ønske om å spise mer klimasmart, men flere utfordringer rundt hvordan vi kan ta klimasmarte valg. Vi arbeider med å skape klimasmarte retter, ta kontakt så kan vi hjelpe deg å sette opp menyer.Nye unike matopplevelser

Vi jobber hele tiden sammen med våre kunder for å skape unike matopplevelser – som er gode for både dine gjester og planeten vår. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.