Hamburger fra Stabburet 

Stabburet er en burgerleverandør til profesjonelle kjøkken. Vårt ønske er å tilby den beste hamburgeren så du kan servere en burger å være stolt av. I løpet av Stabburets lange burgertradisjon har vi utviklet burgere tilpasset forskjellige kjøkken og utsalgssteder slik at det alltid skal finnes en god burger å få tak i uansett hvor du er. Stabburet selger over 14 millioner hamburgere i året og er en foretrukket leverandør til restauranter, gatekjøkken, KBS, kafe, kantine og andre storkjøkken.

stabburet-hamburger-1978

Burgerkvalitet siden 1978

Stabburet har en stolt burgertradisjon og har siden 1978 produsert hamburger i Fredrikstad. Siden oppstarten har Stabburet vært lidenskapelig opptatt av å levere burgere av høyeste kvalitet og vil fortsette å dytte grensene for burger i årene som kommer. Vi stiller strenge krav til råvarer, dyrevelferd, matsikkerhet og produksjon.

Signature Hamburger

Når kun det beste er godt nok.  En kvalitetsburger av 99% storfe med angus gir den kresne kunden en premium burgeropplevelse. Stabburet Signature Hamburger er tykk, saftig og grovkvernet med stående fiber for maksimal mørhet. Om du vil skape et rykte med byens beste burger er dette burgern for deg. Kommer også i en «smokey» variant.

Stabburet Signature Hamburger
Stabburet Beef Hamburger

Beef Hamburger

En real hamburger som er tykk, grovkvernet og saftig. Beef Hamburger er kvernet for maksimal mørhet med stående fiber og er utformet for enkel tilberedning med mindre krymping. Burgeren har et hjemmelaget utseende for å gi en autentisk burgeropplevelse for deg og dine kunder. Dette er burgeren for deg som vil servere det lille ekstra. Kommer også i en stekt variant.

Original Hamburger

Originalen siden 1983 som satt standarden i det norske burgermarkedet. Original er Norges mest solgte hamburger i kiosk, bensinstasjon og gatekjøkken. En saftig og porøs hamburger med tydelig smaksprofil og høy kjøttandel. Original er laget for rask tilberedning og er burgeren vi alle elsker!

Stabburet Original Hamburger
Stabburet Basic Hamburger

Basic Hamburger

En robust hamburger som er rask å steke og som alle lykkes med hver gang. Basic hamburger er perfekt når du skal servere mange på kort tid eller som «take-away» da burgeren beholder saftighet over tid. Kommer også i en stekt variant.

 

Halal Hamburger

Stabburet bruker kun sertifisert halalkjøtt i produksjon av Halal Hamburger. Produksjonsutstyr rengjøres før og etter produksjon for å kvalitetssikre at det ikke forekommer kryssforurensning mellom halalkjøtt og annet kjøtt. Alle våre halalburgere er av god kvalitet med høy kjøttandel. Vi tilbyr halalvarianter av Stabburet Original og Beef Hamburger. Ta kontakt med din distriksansvarlig ved spørsmål om sertifiseringer.

 
Italiensk-langbord

Se alle våre hamburgere

Her finner du blant informasjon om allergener, holdbarhet og oppbevaring.