Inspirasjon til din plantebaserte meny

Se kokkene svinge seg på kjøkkenet med plantebaserte produkter fra NATURLI’ og Anamma. Med smakfulle og inspirerende retter er det lett å lage en plantebasert meny. Her finner du alt du trenger av oppskrifter og tilberedningsfilmer for å lykkes med disse produktene.

For de fleste av oss er plantebasert mat og kjøtterstatning noe nytt på menyen og vi trenger litt tid på å bli kjent med de nye produktene på markedet. Kokkene Rene, Marit og Freddy erfarer at det hverken er vanskelig eller skummelt å lage veldig gode retter med kjøtterstatningsprodukter som boller, farse, chick free og burger. I mange retter kan det være så enkelt som å erstatte kjøttdeig med Anamma vegofarse eller kjøttboller med Anamma vegoboller.

Planebasert er en fin anledning for å være mer kreativ, å utfordre deg selv på nye smaker og kombinasjoner. Med våre gode plantebaserte produkter fra NATURLI’ og Anamma blir det gøy å lage en grønnere meny til kantine, storkjøkken, hotell med flere!

Hvordan det gikk når Rene, Marit og Freddy var på kjøkkenet kan du se i filmene her. Her får du også tips og triks til tilberedning, steking og smakssetting.

De har også skrevet ned oppskriftene de har laget. Alle oppskriftene kan enkelt oppskaleres til flere porsjoner. Alt du trenger å gjøre er å legge inn hvor mange porsjoner du vil lage og hvor mange gjester du forventer.

Lykke til med å lage din plantebaserte meny!

NATURLI’ CHICK FREE er digg i wrap og wok

NATURLI’ STEKT BURGER, server burger til mange på en gang

Se flere filmer og oppskrifter