PIMP your Adventurous

Prøv deg med noen nye retter på menyen! Med utgangspunkt i en god kraft, spennende smakskombinasjoner og plantebaserte proteinkilder håper vi å inspirere deg til å prøve noe nytt.

HVA ER PHO?

Pho er en kraftsuppe, bestående av nudler, finsnittede grønsaker og urter. Retten er utbredt i Vietnam og blir ofte kalt for den vietnamesiske nasjonalretten. Kraften til suppen koker gjerne i opptil 12 timer. Inspirert av denne spennende retten vil vi vise hvordan du kan lage din egen eksotiske nuddelsuppe med TORO grønnsaksbuljong.

TORO buljong

NR. 7 – Tasty chick free noodle soup

Kutt 2 gulrøtter (ca. 200 g). 150 g sellerirot i strimler. La det surre i en kasserolle i 2 minutter. Tilsett 8 dl vann og 200 -250g nudler sammen med 8 g TORO Grønnsaksbuljong Saltredusert. Rør om av og til. Smak til med finhakket chilli og revet ingefær. La suppen småkoke i 5 minutter. Serveres med rikelig dryss hakket koriander og stekt NATURLI’ Chick Free.

Til forrett anbefales 2 dl noodle soup per person.
Til hovedrett anbefales 4 dl noodle soup per person.

pimp tips

Flavoursome veggies

Sett smak på grønnsakene med TORO buljong og kraft. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet som gir det beste utgangspunktet for å lage god mat. Med TORO Grønnsaksbuljong Saltredusert får du en allsidig buljong som passer perfekt som grunnlag eller smakstilsetter til vegetariske retter.

Tips!
– Gi ekstra smak til ris og pastaretter ved å tilsette buljong i kokevannet
– Bruk grønnsaksbuljong i wok eller grønnsaksretter
– Tilsett buljong i grønnsaksvannet – dette fremhever smaken!

ENKELT OG FRISTENDE

 Enkelt å lage, enkelt å servere!

Pimp+Green+Chickfree+spyd

NR. 8 – Chick free screwers med Idun Sweet Chili

Krydre NATURLI’ Chick Free med salt og pepper. Varm opp stekepannen til middels-høy varme (170 – 180 grader) med vegansk smør eller olje. Stek bitene i noen få minutter til de har en gylden overflate. Monter på spyd med forskjellige grønnsaker og server med Idun Sweet Chili saus.

Tips! TORO Supreme Rapsolje er vegansk og passer perfekt til steking.

VEGETARISKE GRYTER

Gryteretter er en enkel måte å lage vegetariske retter proppfulle av god smak. TORO har en rekke gryter med vegetariske baser hvor du enkelt kan erstatte kjøtt med plantebaserte alternativer, grønnsaker eller belgfrukter.

tikka_gryter

NR. 9 – Tikka Masala

TORO Tikka Masala Gryte
NATURLI’ Chick Free
Kokkosmelk
Vann
Friske urter
Nanbrød
TORO Middagsris