PIMP your Plant-based

Stadig flere ønsker å spise mer plantebasert! Ikke bare fordi det er bra for egen helse, men også fordi det er bra for miljøet og dyrene våre. Her får du tips og inspirasjon til en grønnere meny – som leverer på dine gjesters forventninger om at grønnere dag også må smake skikkelig godt. For kundene ønsker å spise plantebasert mat som serveres med like mye kjærlighet og dedikasjon som resten av menyen.

VEGGIS-FAKTA
1. Et vegetarisk måltid betyr ikke proteinfattig! Vegoboller inneholder f.eks. like mye proteiner som en standard kjøttbolle eller karbonade.

2. En vegetarburger har mer enn 70% mindre mettet fett enn tradisjonelle kjøttburgere.

3. 46% av nordmenn spiser for lite fiber – våre plantebaserte produkter er en kilde til kostfiber.

Veganer – Spiser kun matvarer med vegetabilsk opphav og unngår produkter som er produsert av dyr eller insekter, slik som honning og gelatin.

Vegetarianer – Velger et plantebasert kosthold fritt for kjøtt og fisk, men spiser fortsatt meieriprodukter, egg og honning.

Fleksitarianer – Gjelder alle som bevisst velger å spise mer plantebasert, og gjerne bytter ut kjøtt som proteinkilde, med grønnere alternativer når det passer.