Stabburet – Enklere å spise grønt

I september 2020 lanseres Stabburet Grønnere i storhusholdningsmarkedet. Det er to produkter i serien, Stabburet Grønnere Kjøttboller og Stabburet Grønnere Hakkebøff. Kjøttbollene inneholder 32 prosent grønnsaker og hakkebøffen inneholder 25 prosent grønnsaker i tillegg til smakfullt kjøtt. Begge produkter er helt uten meldepliktige allergener.

Enklere å spise mer grønnsaker

Nordmenn flest har et lavere inntak av grønnsaker enn anbefalt. Med Stabburet Grønnere gjør vi det enklere å spise mer grønnsaker. Grønnsaker er en viktig del av kostholdet vårt, og bidrar med næringsstoffer det er vanskelig å få dekket fra andre kilder. Spiser du nok frukt og grønt gir det en rekke helsefordeler, og du kan forebygge enkelte livsstilssykdommer. Vi i Orkla Foods Norge skal gjøre vårt for å bidra til en bedre folkehelse, og små steg i riktig retning teller mer enn store steg som ikke blir fulgt.

Passer ypperlig til kantiner, offentlig sektor og barnehager

Produktene passer ypperlig til kantiner, offentlig sektor og barnehager som skal tilby måltider som smaker og gjør godt med et begrenset budsjett. Samtidig bidrar de til å nå kundenes egne bærekraftsmål om å redusere kjøttinntaket. Til tross for økende fokus de siste årene ligger kjøttkonsumet i Norge på et stabilt, høyt nivå. Stabburet Grønnere gjør det enkelt å redusere kjøttkonsumet til folk flest samtidig som produktene bidrar til økt inntak av næringsrike grønnsaker. Grønnsaksblandingen består av røde bønner, sjampinjong, gulrot, brokkoli, blomkål, løk og paprika, dette hever smaken i produktene.

Lær mer om Stabburet Grønnere og møt menneskene bak produktene her på filmen om Stabburet Grønnere:

Prøv gjerne nyhetene fra Stabburet Grønnere fra september 2020. Har du spørsmål til lanseringen ta kontakt med vårt salgsapparat som vil hjelpe deg.

Ta kontakt med vårt salgsapparat

Se produktene