The NATURLI’ cookbook

På NATURLI´ cafe har vi siden august 2020 mettet og inspirert våre besøkende med plantebasert mat. Nå har vi samlet de aller beste oppskriftene fra NATURLI’, og laget en grønn kokebok!

NATURLI’ er produktserien for alle som ønsker å spise godt og samtidig mer plantebasert – enten det er for kloden, dyrene, deg selv, eller alle tre! Ved å velge de beste råvarer og med stolte tradisjoner innen matlaging, jobber vi knallhardt for å utvikle verdens beste plantebaserte produkter.

På NATURLI´ cafe har vi siden august 2020 mettet og inspirert våre besøkende. Dette er vårt sted for inspirasjon og prøving av nye produkter og oppskrifter, hvor vi tester ut og får tilbakemelding før produktene sendes ut på markedet. Nå har vi samlet de aller beste oppskriftene fra NATURLI’, og laget en grønn kokebok!

Her er en liten smakebit på hva du finner i The NATURLI’ Cookbook:

Bowlparty

Bruk NATURLI’ Farse og NATURLI’ Boller i disse hendige og digge bowlene, som har hentet inspirasjon fra hele verden. Mexi bowl er en grønn smaksbombe med autentisk smak av Mexico, og Asian Bowl er en fargerik fryd for øye og gane. Perfekt til å servere dine gjester!

Chick Free sub

Folkets favoritt! Vi spurte våre Instagram-følgere hva de ønsket seg at vi skulle diske opp med på NATURLI’ Cafe. Etter stor respons ble denne superspennende sandwichen født: En Chick Free sub inspirert av det indiske kjøkken, med blant annet mango og karri. En saftig munnfull for brødelskeren!

Sriracha Burger

Burger med en frisk vri! Sriracha har de siste årene blitt et kjent innslag i norske kjøkken, og det er ikke rart – denne sterk-søte kaldsausen laget av chili og eddik kan brukes til så mangt. Hvorfor ikke prøve den på burgeren? Sammen med en av våre to saftige NATURLI’ burgere og en deilig avocado- og mangomix, blir dette en stor favoritt blant kundene.

Her viser to av våre kokker hvor lett det er å stekt og montere burgerne fra NATURLI’