Våre pizzaeksperter

Vi er stolte av å ha Norges fremste eksperter innen pizza med på laget, bli bedre kjent med dem her!

I Orkla er ikke bare en pizza en pizza. Det er en nøye gjennomtenkt og helhetlig resept laget av folk med tung kompetanse og på kundens premisser.

Marius Niva

Thomas Stensrud – Bakermester og pizzaekspert

Thomas-stensrud-pizzadeig

Jeg er utdannet baker- og konditormester, men det å bake er min store lidenskap. Alt handler om å bruke gode råvarer, i tillegg til en stor porsjon kjærlighet og lidenskap til produkter man til enhver tid jobber med. Dette er min erfaring etter 14 år i bakerbransjen og 19 år som ansvarlig for bunner, deiger og del ansvarlig for menyen i Peppes Pizza.

Et godt produkt er for meg ikke bare gode smaker, men må også se «amazing» ut. Når bunn, saus, ost og topping harmonerer, vil du garantert se et stort smil hos meg av ren lykke.

Da jeg fikk mulighet til å jobbe i Orkla, Norges beste produktutviklingsavdeling innen pizza, var det en enkel avgjørelse å takke ja. Å få bruke min bakgrunn fra restaurantbransjen som produktutvikler i Orkla er spennende og lærerikt.

Er det noe jeg vil føre videre, er det at man bruker god tid, gode råvarer, leker og har det gøy. For pizza er både tivoli og sirkus i ett, og ikke minst: Det smaker «amazing».

Marius Niva – kokk, pizzaekspert og olivenolje-entusisast

Marius Niva er den eneste nordmannen som har hatt æren av å få gå på den prestisjetunge pizzaskolen til Tony Gemignani – en av verdens beste pizzakokker. Erfaringen derfra tar han med seg inn i utviklingen av nye pizza hos oss i Orkla. 

Å være kokk handler for meg om å utforske alle verdens smaker, og gjøre dem relevante for folk. Ikke minst handler yrket og faget om å føre matarven videre til vår generasjon, i tillegg til å utvikle den videre.

Jeg valgte å jobbe i Orkla for å kunne være med å utvikle maten vi spiser i fremtiden.

I tillegg ønsket jeg å lære enda mer om råvarer og hva som skjer med dem under forskjellige tilberedningsmetoder. Å jobbe med pizza er min store lidenskap, både på jobb og på fritida. Jeg er stadig på farten i inn- og utland på jakt etter inspirasjon og nye trender.