Verdens beste plantebaserte burger?

Det var i hvert fall dommen da NATURLI’ lanserte sin nye plantebaserte burger på Munchies.

Vi vet at alle elsker en skikkelig god burger. Samtidig er det stadig flere som ønsker kjøttfrie alternativer når de skal kose seg med god mat eller bare ha noe raskt på farten. Med vår norskproduserte NATURLI’ burger vil du kunne tilby gjestene dine en smakfull opplevelse, som vi lover ikke vil skuffe! Burgeren byr på en herlig krydderkombinasjon og et snev av umami – og har i tillegg en perfekt konsistens. Tre kriterier som gjorde at Munchies gjorde den til månedens burger og arrangerte en egen NATURLI’ kveld på sin nyåpnede restaurant på Munch Brygge.

Vi stikker gjerne innom Munchies for denne burgeren neste gang vi ønsker et enkelt og skikkelig digg middagsalternativ!

– Gjest, Munchies

Vi vet at mange har forsøkt seg på en plantebasert burger tidligere, men blitt skuffet – fordi den verken har levert smak, konsistens eller convinience. For mye av det som har vært på markedet – har rett og slett ikke vært bra nok. Og da snakker vi ikke bare om andres produkter, men også burgere vi selv har produsert tidligere.

Vi utfordret derfor kokkene våre, som årlig står for salget av 14 millioner kjøttburgere, til å lage en plantebasert burger som skulle smake så godt at man ikke ville savne kjøtt når man spiste den. Og etter å ha flippet og smakt på over 200 burgere – serverer vi i dag – vil vi påstå – den absolutt beste plantebaserte burgeren noensinne. Utarbeidet av kokken vår Freddy og hans team, produsert på fabrikken vår på Råbekken i Fredrikstad.

Du kan være trygg på at gjestene ikke vil savne kjøtt når man spiser den.

 – Freddy Holt, Kokk i Orkla Out Of Home

Ønsker å utgjøre en forskjell!

I dag vil alle spise mer plantebasert. Ikke bare fordi det er bra for egen helse, men også fordi det er bra for miljøet og dyrene våre. Og NATURLI’ leverer på folks ønske om å utgjøre en forskjell – eller be the change – som vi kaller det.

Vi vet at stadig flere har et ønske om å gjøre litt mer i hverdagen for å bidra til at vi lykkes med å ta vare på helsa til planeten vår. For de vet at de største endringene kommer når alle bidrar litt. Det handler ikke om et ønske om å bli veganer eller vegetarianer – det handler om at folk flest ønsker å kutte litt av og til.

NATURLI’ er derfor et naturlig valg for stadig flere. For det er det som virkelig kommer til å monne i det store og hele.