middagstilbehør-jul

Orkla Foods har et bredt utvalg av middagstilbehør tilpasset storkjøkkendrift. Vi har stuinger, potetmos, pasta, ris, grønnsaker, krutonger, wraps og flatbrødStuinger fra TORO

Velg blant våre smakfulle og næringsrike stuinger og stapper til middagen. Vi har ertestuing, snittebønnestuing, kålrotstappe og potetmos. Lett og raskt å tilberede til mange – og garantert et vellykket resultat!Pasta, ris og potetmos fra TORO

Vi har tilbehøret du trenger for å mette sultne mager. Vår kvalitetspasta produseres i Italia og egner seg også ypperlig som «primi piatti».

Se vårt sortiment innen pastaris og potetprodukter.

Pastagrateng-med-fisk


Mors Flatbrød

Mors tradisjonelle måte å bake flatbrød på gir knasende sprø flak og en deilig hjemmebakt smak. I vår fabrikk på Vigrestad på Jæren bakes våre flatbrød med kjærlighet etter den samme gode oppskriften som man alltid har gjort. Mors flatbrød er laget på naturlige råvarer, har nøkkelhullsmerke og er merket som ekstra grovt på Brødskalaen.


Risgrøt fra TORO

Ingenting smaker så godt den tradisjonelle risgrøten! Den er selvskreven til jul, men den slår like godt an til hverdags. Benytt gjerne rester fra grøten til å lage rislapper og server med Nora syltetøy.

toro-julegrøt
Wraps-med-kyllingWraps fra TORO

Toro Wraps er myke tortillas av hvete og har uendelige serveringsmuligheter.Nora grønnsaker

Toro Wraps er myke tortillas av hvete og har uendelige serveringsmuligheter.

nora-grønnsaker-jul-bord