non-food-aluminiumsfolie-banner

Non-food

Vi hjelper deg å ta vare på maten, så den holder enda lenger og bevarer den gode smaken.
TORO leverer kvalitetsprodukter tilpasset storkjøkkendrift og servering.

TORO clingfilm på dispenser til storhusholdning
Kvalitetsprodukter som tåler

Vi vet at kjøkkenhverdagen er travel. Våre produktene er solide i bruk og holder det de lover, slik at du kan bruke tiden din mer effektivt. Ved å ta godt vare på maten sørger du for å bevare den gode smaken, forlenge holdbarheten og bidra til å redusere matsvinn.
Mattrygghet først

Våre produkter er sertifiserte i tråd med Emballasjekonvensjonen. Det betyr at produktene har gjennomgått strenge tester for å sikre at emballasjen og materialene som benyttes er egnet i kontakt med matvarer og derfor helt trygge å bruke.

TORO-Clingfilm-Cutbox
Alumiumsfolie cutboxAluminiumsfolie

Vår aluminiumsfolie er brukervennlig og har god rivestyrke. Den er robust og stenger alt av lys, luft og damp ute. TORO aluminiumsfolie kommer både som engangsark, i rull til dispenser og som cutbox.Clingfilm

TORO clingfilm har suverene klebeegenskaper. Den er slitesterk, men samtidig elastisk. Bruk den til alle type matvarer, inkludert fet mat. Clingfilmen kommer både som cutbox og refill til våre dispensere.

TORO-Clingfilm-Dispenser
toro-fryseposerFryseposer

TORO fryseposer kommer i tre ulike størrelser og er solide til både varm og kald bruk. Våre fryseposer hjelper deg å ta vare på maten ved å hindre uttørking og tap av smak, aroma og farge.Sprøyteposer

TORO sprøyteposer er perfekte til både varm- og kaldfylling.

toro-sproytepose