NATURLI’ forstekt burger med godt følge

Prøv saftige, grove burgere som er 100% plantebasert og forstekte. De er laget av proffe fagfolk, og er utviklet i Norge. De er supre å tilberede i convection-ovn. Topp burgeren med rødløk, gjerne syltet.
Naturli+burger+classic

Tilberedningstid

Porsjoner

10

Syltet rødløk

  • Start med syltet rødløk: Kutt rødløk i tynne skiver. Ha dem i en liten bakk som du har lokk til, da holder den seg lenge. Kok opp eddik, sukker og vann. Rør godt så sukkeret løser seg opp. Hell den varme laken over løken og la dette ligge å kose seg til burgerne er klare. Løken trenger minimum 30 min i laken før den er klar. La resten stå kaldt til neste burger eller taco servering, lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang.
  • Forstekte burgere blir perfekt i convection-ovn, legges frosne på brett og tilberedes ved 200°C i ca. 10 min. Beregn litt kortere tid om produktene er tint.
  • Varm hamburgerbrødene i ovn. Bre dressing over brødene, ha på salat og sylteagurk, burger og litt glace. På toppen legges tomat i skiver, syltet rødløk og hamburgerbrødet. Her må alle gape høyt og kose seg!

Notater

Tips!

Om du ønsker å servere alt helt vegansk, les deklarasjoner og velg vegansk dressing, burgerbrød og ev. ost.

Relatert produkter

Ingen produkter ble funnet som samsvarer med utvalget ditt.