Plantebasert juletaco med NATURLI'

Prøv plantebasert juletaco en av juledagene for en spenstigere julemiddag, som alle vil digge!
Juletaco med pulled vego

Tilberedningstid

Porsjoner

10

Taco

  • 1 kg NATURLI' Pulled
  • 5 ss Juletacokrydder (se tips)
  • 2 stk Mango
  • 1/2 stk Chili
  • 2 ss Limesaft
  • 1 stk Vårløk
  • 1 stk Salathode
  • 2 stk Avokado
  • 1 stk Lime
  • 500 g Rødkål
  • 5 ss Eddik
  • 3 ss Sukker
  • 10 stk TORO Tortilla Wraps
  • Stek NATURLI' Pulled i stekepanne eller på 175 grader i 15 minutter. Dryss over juletacokrydder og bland godt sammen.
  • Hakk opp mango, chili og vårløk. Smak til med limesaft og evt litt salt.
  • Mos avokado sammen med saften av 1 lime.
  • Strimle rødkål og marinert i eddik og sukker. Rør godt om og la gjerne stå litt før servering. Kan også forberedes dagen før.
  • Varme opp wraps og monter tacolefsene rett før servering.

Notater

Juletacokrydder? Tips!

4 ss brunt sukker, 1 ts nellik, 1 ts allehånde, 1 ss paprikapulver, 1 ts hvitløkspulver, 2 ss salt, 1/2 ts ingefær, 1 ss oregano, 1 ss spisskummen. Bland sammen og ha i en luftett beholder.

Relatert produkter

Ingen produkter ble funnet som samsvarer med utvalget ditt.