Wok`n roll med NATURLI' Chick Free
Naturli’ Chick Free, som er en god erstatter for kylling – er super i wok! I tillegg inneholder denne retten mange sprø grønnsaker og er skikkelig smakfull med sin asiatiske touch. Mangoen gir en nydelig sødme.

Tilberedningstid
Porsjoner
- 1 kg Naturli’ Chick Free
- 5 ss Toro Supreme rapsolje
- 3 stk Paprika
- 2 stk Rødløk
- 0,5 stk Rød chili
- 2 pk Sukkererter
- 1 stk Mango
Woksaus
- 1 dl Soyasaus
- 2 dl Eplejuice
- 4 dl Vann
- 25 g TORO Grønnsaksbuljong
- 2 ts Frisk ingefær, finhakket
- 2 dl Idun Sweet Chilisaus
- 3 ss Maisennamel, utrørt i vann
Serveres med
- 10 p Toro ris, kokt
- Soyasaus
- Start med tint NATURLI' Chick free. Kutt paprika i spisser og -rødløk i båter. Finhakk chili. Rens sukkerertene. Kutt mango i terninger. Varm oljen godt. Stek Chick free raskt i varm wok eller panne med litt olje, dryss litt salt og pepper over. Hell bitene ut av pannen og legg dem til side. Varm olje igjen i pannen, tilsett paprika, ingefær, chili (uten frø og hinner) og sukkererter. Vend inn rødløk og mangobiter.
- Woksaus: Rør sammen soyasaus, eplejuice, vann, grønnsaksbuljong, ingefær og sweet chilisaus. Bland NATURLI' Chick free med grønnsaker i pannen og hell sausen over. Kok raskt opp og jevn sausen med maisennamel, utørt i litt kaldt vann. Blir sausen litt for tykk, tilsett mer eplejuice.
- Serveres med kokt ris og soyasaus til.