Vi elsker pizza!

Uansett ambisjonsnivå – vi har pizzaen for deg!

Med over 30 års erfaring fra det norske pizzamarkedet har Orkla Foods Norge opparbeidet seg en enorm pizzakompetanse. På laget har vi pizzaentusiaster av alle slag – fra kokker i verdensklasse til et salgsapparat vet hva som trengs for at du skal lykkes med pizza!

PIZZA FOR ALLE KJØKKEN

Du trenger ikke være en pizzaiolo for å lykkes med pizza. Vi i Orkla Foods har pizza og snacking tilpasset ulike behov – alt fra fryste bunner, ferdigtoppede pizzaer til italienske deigemner i restaurantkvalitet.

Firkantpizzapepperoni

Firkantpizza – Folkets favoritt!

Stabburet Firkantpizza er vår absolutte bestselger. Dette er produkter som passer perfekt for KBS, kantine og offentlig sektor. Pizzaene er firkantet, har en fyldig bunn og er rikelig toppet med smakfulle ingredienser. Her får du mye pizza for pengene!

Servert som slice er pizzaen et perfekt mellommåltid du kan ta med på farten.

Napoli – smaken av Italia!

Denne serien består av ekte autentisk italiensk pizza. Napoli-produktene er hentet rett fra Italia og laget på tradisjonell napolitansk vis – stekt på høy temperatur i vedfyrt ovn.  Før steking hever deigen i hele 24 timer som gir bunnen en unik karakter – sprø og luftig bunn. Vårt utvalg består forstekte pizzabunner med saus og topping, samt ferske deigemner i restaurantkvalitet.

pizzaogdeig
stabburet-pizzatopping

Pizzabunner, topping og tilbehør

Sett pizza på menyen! Orkla Foods Norge har bredt utvalg av pizzabunner og toppinger, slik at du enkelt kan finne den kvaliteten som passer ditt brukersted.  Våre Pizzakompontenter består blant annet av marinert biffkjøtt, kylling, skinke og ulike typer pepperoni. Vi tilbyr også kjøtterstatningsprodukter, sauser og krydder – alt du trenger for å løfte pizzaen på ditt brukersted til nye høyder!

Snacking

Behovet for mat på farten øker stadig -derfor blir det viktigere og viktigere å kunne tilby varer til «folk i farta»!

Hos oss finner du alt fra tradisjonell toast med ost og skinke, panini og calzone til steinovnsbakte pizzasnacks.

Produktene egner seg utmerket til «mat på farten» i tillegg til buffetservering.

Italiensk-langbord