Tororett-i-koppen-i-kasser

Raske småretter

Vi leverer nordmenns snackingfavoritter – perfekt for kiosker, kantiner og som mellommåltider eller overtidsmat – raske løsninger fra velkjente merkevarer som Mr Lee, TORO Rett i Koppen, Bare Bra Supergrøt, TORO ferske ferdigretter og Grandiosa fryst pizzasnacking.

skoleelever


Trendy med snacking

64% av nordmenn mellom 16 og 24år «snacker» minst en gang til dagen

Behovet for snacking har vokst seg stort, spesielt blant yngre. Ofte oppstår behovet for noe kjapt og godt, enten det er på lesesalen, etter skolen, på vei til trening eller etter en lang arbeidsdag. Det er også en nedgang i antall personer som tar med seg nistepakker, og stadig flere kjøper lunsj på skole og jobb. Bla nedover for å se vårt brede tilbud av snackingfavoritter.


Mr.Lee og TORO Rett i Koppen

Nudelkongen Mr. Lee er ungdommens nudelfavoritt, og har fylt middagstallerkener og lunsjboller med spennende og smaksrike nudelretter siden 1989. TORO Rett i Koppen er en serie bred serie med velsmakende, varme mellommåltider i poser- og kopper.

To-jenter-med-MrLee
TORO_RIK_jobb
God energi gjennom dagen

I en ehektisk arbeidshverdag hvor tid ofte en mangelvare. Med våre instant produkter så lager du deg et varmt måltid på få minutter som gir deg et velfortjent pusterom og fornyet arbeidslyst.

Sunt og godt på farten

Bare Bra Supergrøt er en herlig grøt fylt med naturlig sunne, smakfulle ingredienser. Grøten er uten tilsatt sukker, naturlig rik på fiber og protein, og kan tilberedes varmt eller kaldt som kjøleskapsgrøt. Perfekt sunn, rask og god start på dagen, på farten eller som mellommåltid!

  • Uten tilsatt sukker
  • Naturlig sunn og god start på dagen
  • Naturlig rik på kostfiber
bare-bra-supergrøtFerske ferdigretter

TORO Ferske Ferdigretter er en serie med velsmakende retter som er klare på bare 3 minutter i mikro. Velg blant våre mange spennende smaker!

Fryst pizzasnacking

Fryst pizzasnacking er perfekte alternativ for deg som vil ha et fristende, varmt og raskt lite måltid. Vi har to alternativ, Grandiosa Pizzarull Ost & Skinke 155 g og Hold-it Ost & Skinke flerpk 440 g.

  • Smakfullt lite måltid
  • Ferdig på noen minutter
  • Perfekt å ha på lur i fryseren, både hjemme og på kontoret
Holdit