Wok`n roll vegetar

Naturli’ Chick Free, som er en god erstatter for kylling – er super i wok! I tillegg inneholder denne retten mange sprø grønnsaker og er skikkelig smakfull med sin asiatiske touch. Mangoen gir en nydelig sødme.

Porsjoner
10

Ingredienser

Woksaus

Serveres med

Fremgangsmåte

Start med tint Chick free. Kutt paprika i spisser og -rødløk i båter. Finhakk chili. Rens sukkerertene. Kutt mango i terninger. Varm oljen godt. Stek Chick free raskt i varm wok eller panne med litt olje, dryss litt salt og pepper over. Hell bitene ut av pannen og legg dem til side. Varm olje igjen i pannen, tilsett paprika, ingefær, chili (uten frø og hinner) og sukkererter. Vend inn rødløk og mangobiter.

Woksaus: Rør sammen soyasaus, eplejuice, vann, grønnsaksbuljong, ingefær og sweet chilisaus. Bland Chick free med grønnsaker i pannen og hell sausen over. Kok raskt opp og jevn sausen med maisennamel, utørt i litt kaldt vann. Blir sausen litt for tykk, tilsett mer eplejuice.

Serveres med kokt ris og soyasaus til.