Nyhetsbrev
Nyhetsbrev Få med deg siste nyheter fra Orkla Foods Norge
Plantebasert meierierstatning Nordmenn har blitt mer miljøbevisste, og tar stadig mer bærekraftige valg i mat- og drikkeveien. De senere årene har man blant annet sett økning i etterspørsel og salg av plantebasert meierierstatning. NATURLI’ gir deg muligheten til å tilby dine kunder 100% plantebaserte alternativ til yoghurt – og melk! NATURLI’ Joe’Kurt 100% plantebasert yoghurt! Joe’Kurt har en frisk …
Stabbur-Pølser med kvalitet i fokus Stabbur-Pølser er pølsespesialisten i proffmarkedet. Med våre smaksrike pølser av førsteklasses råvarer skaper vi gode pølseopplevelser for deg og dine gjester. Pølsekvalitet siden 1948 Stabburet har lang tradisjon for å produsere kvalitetspølser. Siden 1948 har vi vært med å sette standarden for pølser med de beste råvarene og de mest innovative konseptene. Våre …
Stabburet Vegetar er merket for ALLE som ønsker å servere en mer bærekraftig meny.Vi tror at plantebasert mat og drikke er bra for verden, bra for deg, dine gjester og dyrene. Med andre ord: hele Stabburet Vegetar sitt sortiment er 100% plantebasert. Om Stabburet Vegetar Stabburet ønsker å bidra til en mer bærekraftig verden og lanserte i …
Mindre og bedre emballasje Vi har alle et ansvar for å redusere bruken av plast spesielt og emballasje generelt. Vi jobber for å utvikle emballasjeløsninger med lavest mulig ressursbruk og miljøbelastning, og høyest mulig grad av materialgjenvinning og energiutnyttelse. JA til mindre plast! For å løse utfordringene med plast i havet må vi sammen tenke …
Slik jobber vi med bærekraftige råvarer Befolkningsvekst og stadig mer merkbare klimaendringer gjør at presset på naturressursene våre øker. Vi er opptatt av å bruke råvarer som er produsert med omtanke for mennesker, dyr og miljø. Det gjør vi ved å samarbeide nært med våre leverandører for å håndtere sosiale og miljømessige utfordringer. Høye krav …
Kutt matsvinn! Vi er stolte av den maten vi lager, og ønsker at råvarene vi bruker ikke skal gå til spille. Vi har derfor satt oss som mål å halvere vårt eget matsvinn innen 2025, og ønsker som medlem av KUTT Matvinn2020 å bidra til løsninger så du også enkelt kan kutte ditt svinn. Samarbeid …
Bærekraft Bærekraft står høyt på agendaen i Orkla Foods Out of Home – og vi har et sterkt ønske om å bidra til å skape inspirerende, bærekraftige matopplevelser. Derfor står vi hver dag på for at du skal kunne tilby smakfulle måltider som representerer gode og bærekraftige matvalg til dine gjester, til alle anledninger. Les …