Idun skåler med dressing og majones

Smakseksperten Idun

I generasjoner har smakene fra Idun vært favoritter i vårt landstrakte land og løftet smaken på all slags mat. Idun tilbyr kvalitetsprodukter med smaker som gleder folk flest, enten det er kjente klassikere eller nye smaksopplevelser. 
Norske smaksvinnere siden 1932

Varemerket Idun har en lang historie helt fra 1932 da Det Norske Eddikbryggeri produserte eddik og sennep under merket Idun. Mange år senere, i 1991, ble selskapet Idun en del av Orkla Foods Norge.

idun-Norske-Smaksvinnere
polse-med-idun-ketchup


Idun Tomatketchup

Idun Tomatketchup er proppfull av tomater og hele 2 kilo tomater går med til å lage 1 kilo Idun original tomatketchup! I tillegg har den en konsistens som gjør at den ligger perfekt på pølsa, som er viktig for mange i Norge.

Vi tilbyr ketchup i mange formater.


Idun Sennep

Idun Sennep har en lang historie og er nesten 90 år gammel. Sennep kan serveres som den er eller som ingrediens i dressinger, marinader eller sauser. Vi tilbyr et bredt utvalg varianter til alle anledninger.

kylling-med-idun-sennep
Wraps med grønnsaker, kylling og Idun dressingDressing fra Idun

Idun Dressinger og ferdige sauser er en enkel måte å heve smaken på all slags mat. Enten du ser etter flasker som kan stå fremme eller storformat til kjøkkenet har Idun det du trenger.

Majones og remulade fra Idun

Server som de er eller bruk som baser for din egen dressing eller saus. Majones finnes også i en vegansk variant.

idun-majones-og-remulade
Konserverte-grønnsaker-Idun eddik

Idun Eddik

Idun eddik finnes som brun og klar i flaske og kanne, samt flere typer eddikessens.