Pimp Your Påske

Finnes det et mer etterlengtet avbrekk når våren nærmer seg enn påsken? Enten den tilbringes på fjellet, ved sjøen eller i byen markerer den at vi virkelig beveger oss mot sol og varme – og hva passer vel bedre enn å markere det med mat som står i stil med humøret?

Pølse i farta

Hvor enn den serveres er pølsa en sikker vinner, og ingen norske pølser er som Stabbur-Pølser. Tradisjonen er lang og full av kvalitetspølser, som røkes på ekte bøkeflis for et helt unikt produkt.

Pølser i brød

Bare kjøtt? Neida. For nå har endelig NATURLI’ ® Pølse kommet, det plantebaserte alternativet som kan lure den mest innbitte kjøttelsker. Den er laget med erteprotein og solsikke, noe som vel er ekstra passende i påsketiden! Vi garanterer altså herlig påskestemning på storkjøkkenet, enten den er rød eller grønn.

Men en pølse uten tilbehør er som… ski uten smøring: glatt og man blir fort lei. Med Idun og NATURLI’ får du alt du trenger på dressing og kaldsaus-fronten. Vi har til og med vår egen NATURLI’ ® Sriracha Mayo – hvorfor ikke spice opp pølsa med en plantebasert chilisaus? Eller hva med litt ekstra grønt rundt pølsa? Her viser vår kokk Freddy Holt en lekker styling av en NATURLI’ ® Pølse.

Sjekk ut vårt pølsesortiment her!

En burger å være stolt av

Eller – ikke bare en. Burger er klassisk på-vei-til-hytta-mat, og vi har utvalget som fyller ethvert behov. Enten det er klassikeren med 99% storfe, originalen som er Norges kiosk-favoritt eller den plantebaserte suksessen fra  NATURLI’ ® – vi har burgeren som gjør deg stolt. Og ikke minst har vi tipsene som løfter den fra gammel favoritt til moderne klassiker.

Her kan du lese mer om burger-utvalget vårt. 

Når man skal pimpe en burger er det egentlig bare fantasien som setter grenser. Derfor er det ikke rart at vår siste Pimp Your Burger-avis har over 30 sider med tips og sukseshistorier. Hva med å by på en High Tower? Med løkringer, cheddar og BBQ-saus metter den sultne påsketurister mens den lokker frem solbrente smil. Her kan du sjekke ut hele vårt pimp-univers. 

Men også den plantebaserte burgeren kan pimpes til nye høyder. I vår NATURLI’ Cookbook finner du oppskriften på denne Hot Mama Burgeren – en rågod plantebasert burger med chilipaste og peacamole. Chili & peas på påskefjellet!

Last ned NATURLI’ Cookbook her! 

Å, søte påsketid

Det aller viktigste med ferien er ikke sol og skiføret – men å kose seg litt mer enn vanlig. Vi har et stort utvalg av søtsaker og desserter som kan tilfredsstille fjellets søteste tann. Med TORO vaffelmiks kan du steke vaffelhjerter til barnefamilie etter barnefamilie, og vårt arsenal av bakemikser til kaker kan stagge ethvert søtsug.

Med bakemiksene er det enkelt å lage til mange, og gjør at du får litt ekstra tid til å sette ditt eget preg på kakene. Pynt sjokoladekaken med noe påskerelatert – kanskje kan du lage en påskekylling av toppingen? Her får du uansett alt du trenger til kake- og dessertbordet.