Grønnere kjøttboller med knallgod tomatsaus & tagliatelle

Aldeles nydelige små kjøttboller med smakfullt tilbehør. Raskt og enkelt å tilberede til mange.

Tilberedningstid

Porsjoner

10

Knallgod tomatsaus

Serveres med

  • Kjøttbollene tilberedes frosne i convection-ovn ved 170°C i ca. 15 min. Om de er tint, reduser tiden. Kjernetemperatur er 65°C. Skyll og del cherrytomater og bland dem med de varme kjøttbollene.
  • Knallgod tomatsaus: Tilbered tomatsaus som angitt på pakken, trekk til side. Hakk hvitløkbåtene og persille. Flå tomatene, fjern skinnet og hakk tomatkjøttet i små biter. Bland hvitløk og tomatconcassé i sausen og la det småkoke i noen minutter. Rør kun lett pga tomatbitene.
  • Kok pasta i rikelig vann (1 liter vann og 2 ts salt pr. 100 g tørr pasta). For lite vann under koking fører til sammenklebing. La vannet fosskoke, tilsett Tagliatelle Båndpasta og kok i 8 min. Sil av kokevannet (om ønskelig, skyll raskt med varmt vann). Tilsett litt smør eller olje og server.
  • Server kjøttbollene og tomatene på en seng med tagliatelle og tomatsaus. Riv parmesan på toppen og dryss friske urter over. Nyt et fantastisk måltid!

Relatert produkter

Ingen produkter ble funnet som samsvarer med utvalget ditt.